STAVANGERKAMERATENE

STAVANGERKAMERATENE er klare for GATA’21

De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg til egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Kjartan Salvesen vant Idol i 2004, Tommy Fredvang er bl.a. kjent fra X- Factor i 2009, Skal vi danse i 2010 og Stjernekamp i 2015, Glenn Lyse vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.

Høsten 2016 deltok kvartetten i føljetongen om Stavangerkameraten i Einar Tørnquist og John Brungots programserie “Live på direkten” på TV 2, hvor de over flere episoder hadde mye moro med bandkonseptet sitt. I forbindelse med “Live på direkten” spilte de også for et utsolgt Folken i Stavanger. Det gjorde sammen med singelutgivelsene at mange oppdaget Stavangerkameratene.

Sommeren 2016 kom den andre singelen, “Bare så du vett det”, og da tok det virkelig av. Den har nå i over 2 år vært inne blant Spotifys 100 mest spilte låter i Norge, og er nå streamet over 16 millioner ganger tilsammen. Sommeren etter kom det selvtitulerte debutalbumet. Albumet gikk topp 20 på albumlista og “Bare så du vett det” tilsvarende på radiolista. Suksessen førte til at de i tur og orden har mottatt gull- og platinatrofé for “Bare så du vett det” og gullplate for albumet.

Vinteren 2017 startet Stavangerkameratene å forberede sitt live-sett og den våren holdt de sin første konsert på hjemmebane. Deretter fulgte to oppvarmingskonserter for Mods på Viking Stadion i juni 2017 som ga enrom suksess. Siden da har mange hundretusen sett dem på konserter rundt om i landet og kvartetten har blitt et veldig populært liveband.

Med over 50.000.000 Spotify avspillinger, utsolgte konserter og festivaler over hele landet er de endelig klare for Melenciparken!!!

Generalsponsorer

Hovedsponsorer

Samarbeidspartnere

EH design | Powered by WordPress / Elegant Themes